Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Nieuwsitem over de elektrische auto

Grote belangstelling voor exploitatie oplaadpunten

Meerdere marktpartijen hebben aangegeven interesse te hebben in het plaatsen van oplaadpunten. Dat zegt minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu. Vergunningsaanvragen voor het aanbieden van stroom op verzorgingsplaatsen lopen storm.

Zes marktpartijen hebben zo'n vergunningsaanvraag bij Rijkswaterstaat ingediend en samen zouden zij 459 oplaadpunten moeten exploiteren. "Dit is een mooie stap op weg naar een groen Nederlands wagenpark en een flinke sprong naar het succes van de elektrische auto", reageert een zichtbaar tevreden Schultz van Haegen.

De extra oplaadpunten zorgen ervoor dat bestuurders van elektrische auto's vaker, beter en op meer plekken de accu van hun elektrische auto kunnen opladen. De eerste oplaadpunten worden naar verwachting in de tweede helft van 2012 geplaatst.

Deel dit bericht:

Uitgelicht


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden