Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Nieuwsitem over de elektrische auto

Boek elektrisch autorijden informeert consumenten en ondernemers

Een boek moet consumenten en ondernemers beter informeren over elektrisch autorijden in de praktijk. De zogeheten Keuzegids elektrisch autorijden, geschreven door André van Woerkom, geeft antwoord op alle vragen over elektrisch autorijden en moet fabeltjes over de duurzame wijze van vervoer uit wereld helpen.

Van Woerkom, specialist op het gebied van consumentenvoorlichting, vond het hoog tijd voor het boek over elektrisch autorijden. "Hoe ver kom ik met mijn wagen? Waar kan ik opladen? Wat doe ik bij pech en wat kost elektrisch autorijden eigenlijk? Het zijn vragen waar in het boek antwoord op wordt gegeven", aldus de schrijver van de Keuzegids elektrisch autorijden. Van Woerkom schreef het boek in samenwerking met inhoudsdeskundige Auke Hoekstra.

Volgens de specialist consumentenvoorlichting bestaan er veel vooroordelen over elektrische auto’s. "Zo blijkt vooral voor ondernemers een elektrische auto dikwijls goedkoper dan een benzine-auto, zelfs als het om luxe modellen gaat", stelt Van Woerkom.

De Keuzegids elektrisch autorijden zet 17 hybride plug-in en volledig elektrisch aangedreven modellen die in 2012 leverbaar zijn op een rij en vergelijkt ze op tientallen punten. De meeste wagens zijn ook uitgebreid getest. Verder gaat het boek in op de bijdrage die elektrisch autorijden levert aan het milieu, de accu als achilleshiel, de stijgende prijs van olie en rij-ervaringen van rijders.

Het boek wordt gratis verstrekt aan de eerste 10.000 mensen die via de ANWB een proefrit maken in een elektrische auto. Het boek kost normaal 14,95 euro.

Kijk voor meer informatie op www.oplaadauto.com/ en klik hier om het boek te bestellen.

Deel dit bericht:

Uitgelicht


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden