Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Hier vind je alle informatie over de Mercedes Benz Vito E-Cell elektrische auto

Mercedes Benz Vito E-Cell

Algemeen

  • Merk, model: Mercedes Benz Vito E-Cell
  • Type: elektrisch
  • Topsnelheid: 89 km/h
  • Vermogen: 96 pk
  • Actieradius: 130 km
Mercedes Benz Vito E-Cell

Mercedes Benz Vito E-Cell foto's

Omschrijving

Mercedes Benz luidt met de Mercedes Benz Vito E-Cell een nieuw elektrisch tijdperk in. De welbekende bestelauto van Mercedes Benz heeft nu ook een elektrische variant, gericht op zakelijke klanten die korte afstanden afleggen.

De Mercedes Benz Vito E-Cell beschikt over een krachtig lithium-ion accupakket en een elektromotor met een vermogen van 60 kW. De topsnelheid van de elektrische bestelauto is 80 kilometer per uur en met de bestelauto kan de bestuurder 130 kilometer onafgebroken doorrijden.

De elektrische bestelauto is ideaal voor het rijden van korte afstanden, bijvoorbeeld in een stad. Dankzij de elektrische aandrijving kan de bestuurder met de Mercedes Benz Vito E-Cell emissievrij rijden, zodat gratis toegang tot steden die tol heffen voor de binnenstad vanzelfsprekend is.

Vanaf 2011 loopt er een pilot waarbij de Mercedes Benz Vito E-Cell door verschillende zakelijke rijders wordt getest. Wanneer de elektrische bestelauto daadwerkelijk op de markt komt, is voor nu nog een vraagteken. Ook andere details zijn nog niet helemaal bekend.


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden