Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Hier vind je alle informatie over de Renault Fluence Z.E. elektrische auto

Renault Fluence Z.E.

Algemeen

  • Merk, model: Renault Fluence Z.E.
  • Type: elektrisch
  • Topsnelheid:
  • Vermogen: 95 pk
  • Actieradius: 160 km
Renault Fluence Z.E.

Renault Fluence Z.E. foto's

Omschrijving

De Renault Fluence Z.E. is een echte gezinsauto. De elektrische auto straalt allure uit en biedt comfort voor het hele gezin. Ook de prestaties van de wagen liegen er niet om. En dat zijn nog dan maar een paar redenen waarom de Renault Fluence erg in trek is.

Bij de Renault Fluence Z.E. weet de bestuurder één ding helemaal zeker: hij heeft aan oplaadmanieren geen gebrek. Er zijn namelijk maar liefst drie manieren om de elektrische auto op te laden. De eerste en meeste gebruik oplaadmanier is de standaard methode: met een stekker die in het stopcontact moet. Na 3,5 tot maximaal 8 uur is de accu volledig opgeladen.

Een tweede manier wordt ook wel ‘snel laden’ genoemd. Het opladen van de lithium-ionaccu gaat dan via een laadstation. In tien minuten is een bereik van vijftig kilometer te halen. De laatste mogelijkheid om de elektrische auto op te laden is de zogenaamde Quickdrop. Dit is een systeem die een lege accu wisselt voor een volle. Het wisselen van de accu duurt zo’n drie minuten.

De comfortabele auto heeft een vermogen van 95 pk. De actieradius van de Renault Fluence Z.E. is 160 kilometer. Veel mensen zien de wagen als een stadsauto, maar kenners pleiten ervoor dat de auto ook prima buiten de stad te gebruiken is. Of dat zo is, komen we te weten zodra de auto op de markt komt. Dankzij de nieuwste technieken is het in ieder geval geen moeite meer om de Renault Fluence Z.E. op te laden.


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden