Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Nieuwsitem over de elektrische auto

General Motors presenteert stadsauto Chevrolet EN-V 2.0

General Motors heeft de stadsauto van de toekomst gepresenteerd. Althans, dat claimt het bedrijf zelf. De nieuwe elektrische auto van General Motors is de Chevrolet EN-V 2.0.

Het concept van de Chevrolet EN-V 2.0 werd al tijdens de World Expo van 2010 in Shanghai getoond. De huidige autoshow in Peking was het toneel voor de presentatie van de nieuwe versie van de elektrische auto.

Waar het prototype van 2010 nog twee wielen had, heeft de nieuwste versie vier wielen. Hierdoor kan de Chevrolet EN-V 2.0 beter balanceren. "We zijn erg enthousiast over de EN-V 2.0 concept, die beschikt over de essentiële eigenschappen van zijn voorganger maar is doorontwikkeld naar een meer praktisch ontwerp voor dagelijks gebruik", vult hoofd Kevin Wale van de Chinese afdeling van GM aan.

De Chevrolet EN-V 2.0 is niet zomaar een elektrische auto. De auto beschikt over 'zintuigelijke technologie', draadloze communicatie met andere gebruikers van de EN-V 2.0 en nog andere elektronische snufjes

Deel dit bericht:

Uitgelicht


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden