Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Hier vind je alle informatie over de THINK City elektrische auto

THINK City

Algemeen

  • Merk, model: THINK City
  • Type: elektrisch
  • Topsnelheid: 110 km/h
  • Vermogen: 46 pk
  • Actieradius: 180 km
THINK City

THINK City foto's

Omschrijving

In één woord beschreven is de THINK City ‘modern’. De elektrische stadsauto maakt gebruikt van een techniek die drie keer efficiënter omgaat met energie en dat maakt van de auto in een duurzame omgeving een mooi totaalplaatje.

Voor een schijntje is de THINK City volledig opgeladen en kan de bestuurder 180 kilometer onafgebroken doorrijden. Mede de elektromotor van 46 pk zorgt ervoor dat de elektrische een topsnelheid kan bereiken van 110 kilometer per uur. De wagen wordt ook wel gezien als een prima auto voor in de stad.

De THINK City is een compacte auto die gemakkelijk te parkeren is en waarmee de bestuurder simpel door nauwe straten kan manoeuvreren. De auto rijdt comfortabel, rustig en milieubewust en stoot geen enkele schadelijke gas uit. Daarnaast is THINK City ook nog eens zuinig in het stroomgebruik.

Dit THINK City, die ook al cabriolet kan worden gebouwd, is al te koop. Met een actieradius van 180 kilometer lis de auto een heus succes. Verder kan er zowel een lithium-ionaccu in als een natriumaccu. Alle standaard technologieën van tegenwoordig zijn bij de THINK City ruimschoots aanwezig. Voor wie nog twijfelt aan de elektrische auto: de prijs is aanvaardbaar voor de capaciteiten van de wagen.


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden