Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Nieuwsitem over de elektrische auto

Elektrisch vervoercentrum in Rotterdam een feit

Iedereen die benieuwd is naar elektrisch rijden of er om welke reden dan ook in aanraking mee wil komen, kan een elektrisch vervoercentrum in Rotterdam binnenlopen. Maandag opende minister Melanie Schultz van Hagen van Infrastructuur en Milieu in Rotterdam een officieel Elektrisch Vervoer Centrum (EVC) op.

De oprichting slaat haaks op de plannen van de minister om burgers meer en beter voor te lichten over elektrisch rijden. Bij de opening waren onder meer Alexander van Huffelen (wethouder Rotterdam duurzaamheid binnenstad en buitenruimte, Pieter Jan Biesheuvel (voorzitter van Het Nieuwe Rijden) en Armand van Veen aanwezig (algemeen directeur Athlon).

Het Elektrisch Vervoer Centrum ligt vlakbij het Centraal Station Rotterdam en geeft aan zowel consumenten als bedrijven voorlichting over bedrijven. Er kunnen ook proefritten met diverse elektrische auto’s worden gemaakt. De financiering van het centrum wordt verzorgd door de gemeente Rotterdam, Het Rijk en het bedrijfsleven.

Deel dit bericht:

Uitgelicht


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden