Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Hier vind je alle informatie over de BYD E6 elektrische auto

BYD E6

Algemeen

  • Merk, model: BYD E6
  • Type: elektrisch
  • Topsnelheid: 160 km/h
  • Vermogen: 101 pk
  • Actieradius: 400 km
BYD E6

BYD E6 foto's

Omschrijving

BYD E6
De BYD E6 is een revolutionaire auto die dicht tegen enkele records zitten. Zo is het aantal kilometers dat de bestuurder met de elektrische auto met één oplaadbeurt kan afleggen maar liefst 400 kilometer. Een grote afstand overbruggen zonder de auto opnieuw te hoeven opladen is met de BYD E6 dus voor goed verleden tijd.

De elektromotor van de BYD E6 heeft een vermogen van 101 pk. De topsnelheid die de elektrische wagen kan bereiken is 160 kilometer per uur en de tijdsduur om van 0 tot 100 kilometer per uur op trekken bedraagt slechts 8 seconden. Het is duidelijk dat de inhoud van de auto er niet om liegt.

De BYD E6 heeft een lithium-ionaccu die eenvoudig en snel op te laden is. Nadat de auto is opgeladen, kan de elektrische wagen zonder moeite 400 kilometer afleggen. Voor zij die grote afstanden moeten overbruggen en geen tijd willen verspillen aan het opladen van hun auto, is dit ideaal.

De actieradius van de auto van 400 kilometer, de topsnelheid en het vermogen van de elektromotor maken van de BYD een degelijke en vooruitstrevende auto die allure uitstraalt. De vijfdeurs auto is een auto voor het gehele gezin, omdat er plek is voor minimaal vijf personen.


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden