Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Hier vind je alle informatie over de Toyota Auris Full Hybrid elektrische auto

Toyota Auris Full Hybrid

Algemeen

  • Merk, model: Toyota Auris Full Hybrid
  • Type: hybride
  • Topsnelheid: 195 km/h
  • Vermogen: 136 pk
  • Actieradius:
Toyota Auris Full Hybrid

Toyota Auris Full Hybrid foto's

Omschrijving

De elektrische auto de Toyota Auris Full Hybrid is er één waar genoeg over te vertellen is. De auto die gebruik maakt van hybride technologie, is vooruitstrevend, energiek en futuristisch. Waar auto’s voorheen nog één motor hadden, komt het automerk Toyota met een auto met twee motors.

Een hybride auto is een auto die volledig elektrisch kan rijden. De auto rijdt geluidloos, bespaart veel brandstof en hoeft dankzij de elektromotor niet op toeren komen. De kracht is immers al direct aanwezig. De Toyota Auris Full Hybrid heeft een elektromotor van 136 pk, een motor van formaat als het op kracht aankomt. De hybride wagen doet er 10 seconden over om op te trekken van 0 tot 100 kilometer per uur.

De twee motors van de Toyota Auris Full Hybrid zijn ideaal op elkaar afgestemd: ze werken goed samen. Ze ondersteunen elkaar, vullen elkaar aan en vervangen elk ander. Dit is voor de bestuurder een bijzondere rijervaring, want de auto rijdt stil, zuinig en krachtig. De revolutionaire auto is zeker gezien de geringe prijs ook voor particulieren het overwegen waard. Wegenbelasting is met de Toyota Auris Full Hybrid verleden tijd.

De Toyota Auris Full Hybrid is voorzien van de nieuwste snufjes en laatste technologieën. Zo zijn een automatische airco, cruise control en ESP van de partij. De vijfdeurs hybride auto is bovendien voorzien van een CVT.

Wie voor een exclusieve auto wil gaan, moet op z’n minst stilstaan bij de hybride Toyota Auris Full Hybrid. De auto heeft alles om het de bestuurder naar z’n zin te maken tijdens het rijden van een rustige en milieubewuste rit.


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden