Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Hier vind je alle informatie over de Tesla Roadster elektrische auto

Tesla Roadster

Algemeen

  • Merk, model: Tesla Roadster
  • Type: elektrisch
  • Topsnelheid: 210 km/h
  • Vermogen: 248pk
  • Actieradius: 390 km
Tesla Roadster

Tesla Roadster foto's

Omschrijving

Menig sportautoliefhebber staat erom te springen: de Tesla Roadster. De elektrische auto, die al te koop is, doet er maar 3,9 seconden over om op te trekken van 0 tot 100 kilometer per uur en heeft daarnaast nog veel meer in huis.

Een elektrische auto met een topsnelheid van 210 kilometer per uur is niet gauw te vinden. Bij de Tesla Roadster is deze topsnelheid echter doodnormaal. De elektrische auto heeft ook niet voor niets een vermogen van maar liefst 248 pk. Ook de actieradius van 390 kilometer laat niet te wensen over. De koppel is 380 Nm.

De elegante sportwagen is voorzien van een lithium-ionaccu. Deze is snel en gemakkelijk op te laden via een stekker. Na enkele uren is de Tesla Roadster volledig opgeladen, waarop de bestuurder met de elektrische auto zo’n 390 kilometer onafgebroken kan doorrijden. De rijomstandigheden zijn, ondanks dat een het sportauto betreft, comfortabel.

De Tesla Roadster kost iets, maar dan heeft de bestuurder ook wat. Wie al overgehaald is, hoeft niet te wachten op de toekomst, want de Tesla Roadster is reeds te koop. Ook aan het fenomenale acceleratievermogen, de actieradius en het vermogen zal het niet liggen bij het kopen van deze volledig elektrisch aangedreven sportwagen.


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden