Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Hier vind je alle informatie over de Tazzari Zero elektrische auto

Tazzari Zero

Algemeen

  • Merk, model: Tazzari Zero
  • Type: elektrisch
  • Topsnelheid: 100 km/h
  • Vermogen: 20 pk
  • Actieradius: 140 km
Tazzari Zero

Tazzari Zero foto's

Omschrijving

De Tazzari Zero is een verhaal apart. Het nieuwe Italiaanse automerk bouwt enkel en alleen elektrische auto’s, waarvan de Tazzari Zero het eerste concept is. Niet zomaar een concept, maar een unieke en doordachte elektrische auto waarbij duurzaamheid een centrale rol speelt.

De Tazzari Zero is een kwalitatief goede auto die voldoet aan de wensen van de consument: een duurzame auto. Over elk stuk materiaal is nagedacht en dat maakt de elektrische auto bijzonder. De groene auto heeft ondanks de duurzaamheid geen belemmeringen voor het design, zo is al snel vast te stellen.

De stadsauto heeft een actieradius van 140 kilometer. Als de lithium-ionaccu eenmaal is opgeladen, kan de bestuurder dus 140 kilometer afleggen zonder de auto opnieuw te hoeven opladen. De topsnelheid van de wagen is 100 kilometer per uur en het vermogen van de elektromotor is 20 pk. De mogelijkheden om de auto op te laden zijn netjes aanwezig. Zo kan de bestuurder de auto gemakkelijk opladen met een stekker in het stopcontact.

Het merk Tazzari is een merk in opkomst en er zeker één om rekening mee te houden. De Tazzari Zero is reeds de eerste elektrische auto van het merk, maar ongetwijfeld zullen er nog veel volgen. Handig om te weten is dat de Tazzari Zero al te koop is, onder andere online. De verwachte levertijd van de unieke auto voor in de stad bedraagt momenteel drie maanden.


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden