Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Hier vind je alle informatie over de Renault Kangoo Z.E. elektrische auto

Renault Kangoo Z.E.

Algemeen

  • Merk, model: Renault Kangoo Z.E.
  • Type: elektrisch
  • Topsnelheid: 130 km/h
  • Vermogen: 60 pk
  • Actieradius: 160 km
Renault Kangoo Z.E.

Renault Kangoo Z.E. foto's

Omschrijving

De Renault Fluence Z.E. is al geen misselijke auto, maar ook de Renault Kangoo Z.E. valt allesbehalve tegen. Het is de tweede elektrische auto die het merk Renault op de markt heeft gebracht.

De Renault Kangoo Z.E. heeft 60 pk en een koppel van 226 Nm. De drijfveer achter de elektrische auto is de lithium-ionaccu. Bijzonder is het dak van de Renault Kangoo Z.E., waarop zonnecellen zijn geplaatst. Hiermee wordt nog meer rendement uit de accu gehaald. Op dit moment kan de bestuurder met één laadbeurt zo’n 160 kilometer rijden. De topsnelheid van de wagen is 130 kilometer per uur. De auto trekt op naar 100 km/h in 20,3 seconden.

De tweede elektrische auto van Renault is prima inzetbaar als bedrijfswagen, zo zeggen kenners. De Renault Kangoo Z.E. produceert weinig geluid, heeft een degelijke prijs en kan afstanden overbruggen van 160 kilometer zonder opnieuw opgeladen te worden. De laadcapaciteit van de auto is 650 kg en het laadvolume 3 m3.


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden