Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Hier vind je alle informatie over de Hyundai i10 elektrische auto

Hyundai i10

Algemeen

  • Merk, model: Hyundai i10
  • Type: elektrisch
  • Topsnelheid: 130 km/h
  • Vermogen: 65 pk
  • Actieradius: 160 km
Hyundai i10

Hyundai i10 foto's

Omschrijving

De Hyundai i10 is een elektrische auto die van alle markten thuis is: sportief, milieubewust, vijfdeurs en betaalbaar. Met een vermogen van 65 pk is de wagen zeker niet de minst krachtigste. De prestaties van de Hyundai i10 worden als groots bestempeld, daar waar ook de kwaliteit beduidend goed is.

De accu die de drijfveer is voor de Hyundai i10 is de lithium-ionaccu. Deze krachtige accu staat te boek als betrouwbaar. Als de accu volledig is opgeladen, kan de bestuurder met de Hyundai i10 160 kilometer afleggen zonder de accu tussendoor op te laden. De auto is dus ideaal voor de in de stad. Binnen vijftien seconden heeft de elektrische auto een snelheid bereikt van 0 tot 100 kilometer per uur.

De Hyundai i10 is een comfortabele auto met plek voor meerdere mensen. Als er meer ruimte nodig is, kan de achterbank worden ingeklapt. Met de Hyundai i10 beschik je hoe dan ook over enkele standaardvoordelen, zoals de Multipointgarantie. Deze bestaat uit drie jaar productgarantie zonder kilometerbeperking, tien jaar carrosseriegarantie en drie jaar Huyndai Mobiliteitsgarantie.

Al met al is de Hyundai i10 met recht een auto die het in toekomst zomaar erg goed kan doen. De elektrische auto is milieubewust en dat zie je aan alles terug. De krachtige accu, die binnen enkele uren is opgeladen, draagt hier zijn steentje aan bij.


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden