Volg Elektrische.nl

elektrische auto

Hier vind je alle informatie over de Honda Fit EV elektrische auto

Honda Fit EV

Algemeen

  • Merk, model: Honda Fit EV
  • Type: elektrisch
  • Topsnelheid: n.n.b.
  • Vermogen: n.n.b.
  • Actieradius: n.n.b.
Honda Fit EV

Honda Fit EV foto's

Omschrijving

De Honda Fit EV is de trots van Honda. De elektrische auto heeft van alles om het de bestuurder naar zijn zin te maken.

De Honda Fit EV beschikt over een lithium-ion accupakket, een batterij van 20 kWh. Volgens Honda kan de batterij twee keer zo snel worden opgeladen als normale lithium-ion accu’s. Zo doet de auto er slechts 3 uur over om volledig te zijn opgeladen en kan de bestuurder er vervolgens 200 kilometer mee rijden. De elektromotor van 92 kW maakt van de Honda Fit EV eveneens een razendsnelle auto

De elektrische auto van Honda heeft drie rij-modi: normaal, econ en sport. De modus econ is ideaal om zo zuinig mogelijk te rijden, terwijl de bestuurder met de modus sport zonder moeite topsnelheden kan bereiken.

Bij de Honda Fit EV wordt standaard een J1772 oplader meegeleverd. Deze is compatibel met vrijwel alle publieke oplaadpunten, waardoor de bestuurder zonder moeite boodschappen kan doen tijdens het opladen. Daarbij heeft de Honda Fit EV een handige smartphone app die de bestuurder navigeert naar de dichtstbijzijnde oplaadpunten.

Verder heeft Honda een samenwerking met Levition, een leverancier van thuisoplaadpunten, waarmee de bestuurder gemakkelijk thuis zijn Honda Fit EV met 240 volt kan opladen. De prijzen voor het thuisoplaadpunten en bijbehorende stroom zijn verschillende zaken afhankelijk.


Laatste elektrische auto nieuws

Toyota komt met sportieve elektrische auto

26-07-2012 Met de GT 86 heeft Toyota weer een sportauto van formaat, maar daar blijft het niet bij. De Japanse fabrikant gaat zich meer richten op elektrische auto’s en komt met een elektrische sportauto.
Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer elektrische auto nieuws

  • Elektrische Auto
  • Cookies - Partners - © Copyright elektrische.nl - Alle rechten voorbehouden